jesseblauwhof

Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • In antwoord op: Verhuizing werkzaamheid naar NL #14857
  jesseblauwhof
  Deelnemer

  Dankjewel Leander! Daar kan ik wat mee 🙂

  Een boer is idd waar mijn gedachten nu naar gaan. Gelukkig werk ik alleen, dat scheelt een heleboel. Ik stook nu momenteel ook met cokes, het type wat ik hier in Zweden heb is na aansteken zo goed als rookloos.

  Het duurt nog een tijd, dus ik ga even contact met de gemeente opnemen over een hypothetische smederij.

  Tof van je dat je de tijd nam!

  Jesse

  In antwoord op: Verhuizing werkzaamheid naar NL #14703
  jesseblauwhof
  Deelnemer

  Dankjewel voor je antwoord!

  Een locatie is het grootste probleem idd. Ik dacht er over na om een garagebox/werkplaats te kopen, maar na me even te verdiepen lijkt het me wat te link. Het wordt beheerd door een vereniging van eigenaren daar, en als die niet tevreden zijn dan kunnen ze gezamenlijk de regelgeving veranderen om me weg te werken.

  Ik moet bekennen dat ik wat nerveus wordt van mijn verhuisplannen :). Mijn vrouw runt de verkoop en ik produceer, dus als ik een werkverbod zou krijgen dan ligt ons hele inkomen plat. Daarom wil ik eigenlijk graag wel met de gemeente in gesprek om zeker te zijn dat er geen risico’s aanwezig zijn. Ik heb namelijk gehoord van een aantal zelfstandigen in de regio dat ze vrij stevig optreden als het gaat om handhaving en controle. Een lastige afweging in verband met slapende honden zoals je al zei!

  Ik denk nog even verder. Bedankt!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)