Bokrijk zoekt smid

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 3 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #840
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder
  • #5736
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Hallo allemaal,

   vanwege een aanstaande operatie aan mijn enkel met bijbehorende revalidatie heb ik de moeilijke beslissing genomen om dit jaar niet in Bokrijk aan de slag te gaan. Dat betekend dus ook dat er een nieuwe smid gezocht wordt om het seizoen te vullen. Dit seizoen loopt van 30 maart t/m 30 september. Het gaat dan om zon- en feestdagen. In juli en augustus iedere dag, maar het museum is op maandag gesloten en je werkt samen met een tweede smid.

   Mocht er iemand interesse hebben: http://www.bokrijk.be/vacatures.aspx geeft je contactinformatie ivm sollicitaties.
   En natuurlijk kun je mij ook altijd vragen stellen.
   Eén hele belangrijke tip: vanwege de grensoverschrijdende administratieve rompslomp is het belangrijk te overwegen of je grensoverschrijdend wilt werken. Ook daarover kunnen jullie mij mailen.

  • #5737
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Als ik dat zo hoor prik,!!!

   Je gaat nogal een operatie tegemoed.
   Hier hoor ik dat de meesten de zelfde dag nog thuis zijn of hooguit een nachtje mogen blijven. De revalidatie is al even kortstondig.

   Kan je niet een krukje bij het vuur plaatsen. Kan je zitten wachten tot je werkstuk weer warm is. (de aanjager wel klein zetten dan) 😉 . Heb je toch je rust moment.

   Wil

  • #5739
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Dank je wel voor de zorgen Wil. Maar het gaat om een stukje bot waar ook pezen aan vast zitten. Die moeten opnieuw aangehecht worden. Dat wordt sowieso zes weken gips.

   En in Bokrijk is geen aanjager, daar gaat alles nog zoals vroeger, dus met de blaasbalg. En de vloer is gemaakt van stenen, geen dm2 is vlak. Dat helpt ook niet echt mee.

Weergave van 3 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.