DKE

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 12 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #409
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder
  • #2448
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Van de week heeft de organisatie van DKE[/url] mij gevraagd of ik belangstelling had om bij hen op de beurs te gaan staan met de winkel. Op zich wil ik dat wel een kans geven. Mijn eerste gedachte was dan ook “wat kan ik er aan verliezen”. Maar toen ik thuis kwam en in mijn mailbox keek, kreeg ik de prijzen van de stands onder ogen. Die prijzen zijn niet kinderachtig kan ik jullie vertellen.

   Uiteindelijk heb ik maar gekozen voor een simpel klein tafeltje van 1,2 meter bij 0,8 meter. het is niet veel maar op deze manier kan ik het dit jaar eens aankijken. Mocht blijken dat je het geld er dubbel en dwars uit krijgt, dan zal ik volgend jaar misschien voor wat meer ruimte gaan. Maar dit jaar zal mij eerst maar eens moeten overtuigen.

   Voor de geïnteresseerden , de DKE is zaterdag 23 april en zal gehouden worden in Tiel
   meer info vind je hier: Klik Hier[/url]

  • #2449
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Hoi Peer,

   Weet je toevallig of ze daar ook materialen verkopen of gaat het voornamelijk op messen showen?

   Groeten Dirk

  • #2450
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Er worden wel materialen verkocht, voor zover ik weet. Ik kreeg te horen dat er in ieder geval twee stands zouden staan met zaken als handvatmateriaal en al dat kleinere spul wat je nodig zou kunnen hebben bij het maken van messen.

  • #2451
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Dat lijkt me heel interessant Peer, maar ook dan sta ik weer in Bokrijk…

  • #2452
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Dirk, zullen we samen reizen? Volgens mij wonen wij niet zo heel ver uit elkaar.

  • #2453
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Ik ben er vorig jaar geweest en vond het een erg leuke beurs. Nu ben ik ook wel gek op messen. Er waren inderdaad een stand of wat die materiaal verkochten. Van micarta tot in alkmaar gesmeed gelamineerd rvs. Ik heb er ook een prachtig stuk wootz gezien, maar dat was niet te koop.

   De demonstratie japanse zwaarden polijsten lijkt me erg leerzaam om bij te wonen.
   Hopelijk tot daar =)

  • #2459
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder
   Nou heb ik het de laatste jaren niet echt gevolgd, maar ik geloof dat tussen 2002 en 2008 het duurste dat ik voorgeschoteld heb gekregen 65,- Euro de strekkende meter was, in Keulen…

   Ah ja, dan zul je nu gaan schrikken.

   De prijs voor een kleine tafel van 1,2 meter bij 0,8 meter is €120,- .
   Tafeltarieven voor stands worden verhuurd vanaf 6 vierkante meter voor € 52,- per vierkante meter.

   Als ik dat er uit moet halen, moet ik wel heel veel gaan verkopen. Ik hoop eigenlijk dat de beurs nog een nasleep gaat hebben, de weken erna. Wie weet komt het dan nog terug.

  • #2494
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   ik ben net terug gekomen van de mseenbeurs en ik vond het in ieder geval super gezellig. De lokatie was goed uitgekozen en paste perfect bij het aantal kraampjes en de bezoekers.
   Uiteindelijk is er best veel volk op af gekomen. De laatste paar uurtjes waren wat rustiger maar het gonsde van interesse en de sfeer onderling was erg goed.

   Natuurlijk heb ik ook een aantal forumbezoekers mogen ontmoeten. Diem kwam nog even langs met een vriend van hem en Graaf Jan was er een flink deel van de dag bij(Altijd gezellig als hij er bij is). Daarnaast verschenen er ook een aantal leden die ik alleen eerder had gesproken via mail of op dit forum. Leuk om iedereen zo in het wild te zien.

   Wat betreft het terug verdienen van de stand, dat lijkt wel gelukt. Niet meer dan dat maar wie weet wat de aankomende weken nog gaan brengen. we hebben druk lopen flyeren en toen ik naar huis ging, ontdekte ik zelfs nog een flyer onder mijn eigen ruitenwisser….over grondig gesproken…

   Al met al, een geslaagde dag!

  • #2495
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Daar sluit ik me helemaal bij aan. Het was een bont gezelschap wat daar allemaal rond liep, van stropdas tot kraker. Ik heb er hele mooie messen gezien en voornamelijk de damast gesmeedde. Ik was daar behoorlijk van onder de indruk. Want dat was toch waar ik voor gekomen was en natuurlijk de gezelligheid met Peer. =)
   Na afloop heb ik nog voor Peer lopen flyeren op de parkeerplaats en ontdekte zelfs een flyer onder míjn eigen ruitenwisser. =)
   Hoezo grondig. Al met al een heel geslaagde dag ondanks de flinke rit die ik er heb voor moeten rijden in deze hitte.

  • #2496
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder
   we hebben druk lopen flyeren en toen ik naar huis ging, ontdekte ik zelfs nog een flyer onder mijn eigen ruitenwisser….over grondig gesproken…
   quote]

   Ontzetten graag gedaan 🙂 Ik wist niet dat je met de auto was ….

   Was erg leuk en heb samen met Graaf Jan hartelijk gelachen om jouw verkoop tactieken

  • #2497
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Joh! Ik was me niet bewust van enige techniek 😆

   Welkom op het forum Kreek!

  • #2501
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   De jongens van het messenforum, hebben een foto gemaakt van onze tafel. Dus hier is hij dan:

Weergave van 12 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.