SmedenCollectief

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 3 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #551
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder
  • #3565
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Mag je je ook aanmelden als je nog niet profie bent want dan heb je nog geen zelfstandigen nummer.
   Ben ju nu een soort uitzendbureau ofzo? Of is het anders. Als je echt mensen vind die wmee doen dan kan het wel mooi worden denk ik maar ik denk dat de meeste wel denken dat ze zichzelf kunnen redden.

  • #3567
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder
   …want dan heb je nog geen zelfstandigen nummer.

   Dit is op het moment iemand voor mij aan het uitzoeken, hoe daar het beste mee omgegaan kan worden. Natuurlijk valt er over het algemeen een mouw aan te passen maar ik wil het gewoon goed en duidelijk in orde hebben.
   Het is dus mogelijk om je als “niet professioneel” smid in te schrijven. Echter zul je dan voornamelijk ingezet worden bij projecten waar er onder begeleiding van een ervaren cq professionele smid gewerkt wordt. Tenzij ik beslist overtuigd ben van de kwaliteit van je werk en alles er omheen. Dan is individuele inzet zeker mogelijk.

   Ben ju nu een soort uitzendbureau ofzo?

   Het heeft er wel veel van weg zo, hoewel dat niet de gedachte erachter was. Ik kreeg door deze website wat kleine opdrachten van klanten. Kleine opdrachtjes en aanvragen voor demonstratiesmeden. Deze heb ik uitbesteed aan mensen die ik kende via de website. Dit werkte uitstekend.
   Daarnaast heb ik van iemand de vraag gekregen of ik voor hem klanten voor workshops wilde regelen. Dit vroeg hij mij omdat hij daar zelf geen tijd voor had maar wel graag workshops gaf, gezien dat toch een leuke extra inkomstenbron is. Ik heb aangegeven dat ik mij daar in zou verdiepen en heb het uiteindelijk iets groter aangepakt dan in eerste instantie de bedoeling was.Vandaar het SmedenCollectief.

   Of mensen er echt behoefte aan hebben weet ik niet. Ik ha in iedergeval de flyers maken en op zoek naar klanten voor die workshops waar ik het net over had. In de tussentijd zie ik vanzelf wie zich wel of niet aanmeldt en de rest gaat vanzelf…of niet.

  • #3579
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Dit ziet er heel interessant uit Peer. Ik kan me voorstellen dat je op deze manier de stap van de klant naar de smid toch een stukje kleiner kunt maken. Zeker als je als klant niet weet waar te zoeken. Bokrijk is nu dicht, maar als ik er komend seizoen weer sta zal ik er zeker mensen naar doorverwijzen!

Weergave van 3 geneste reacties
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.