Hier ook een blokje hout verse kolen en de luchtklep open.
Alleen de luchtklep open werkt ook maar ik heb het idee dat ik met een blokje hout sneller de hitte terug heb in mijn vuur.
hallo allemaal.
ik heb even een vraag over het volgende:
hoe laten jullie het smidsvuur achter als er moet worden gegeten of koffie gedronken word.
laat je het vuur dan uitgaan en na de pauze weer op nieuw aan steken?
of is hier een andere metode voor?
ik ben benieuwd naar jullie reacties.
gr.Tobias
Ik frommel een stukje hout bv 5x5x2cm oid tussen de hete kolen en ik gooi er ook wat nieuwe kolen boven op
Kan zo na bv nog een paar uur na wat trappen (veldsmidse) weer aan de gang gaan
O dat aansteken dat alleen al is een kunst die ik als kan zo weinig mogelijk doe indien mogelijk 😉
Misschien zijn daar nog kunstjes voor?? 😀
Suc6
grt GJ
Auteur
Berichten
Weergave van 4 reactie threads
Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.