Ik ben een smid

Bent u een smid, al dan niet met eigen smederij of hoefsmederij, of bent u smeed-enthousiasteling? SmedenTotaal biedt tal van interessante zaken op de website. Naast een smeed-forum, met een schat aan informatie, kunt u gebruik maken van een groot scala aan faciliteiten.

Zo vindt u op de site een SmeedWinkel en een HoefsmederijWinkel, een leuke verzameling smeedvideo’s, tal van artikelen die te maken hebben met uw interesses maar ook diverse tutorials en andere leerzame stukken. Ook is er een handige agenda waarop ook u uw eigen cursussen, evenementen en andere smeedzaken op kunt zetten.

Naast dit alles bevat SmedenTotaal ook de mogelijkheid gebruik te maken van het collectief. Dit collectief biedt de mogelijkheid tot meer werkgelegenheid en interessante projecten. Hoefsmeden, maar ook kunst- en siersmeden, krijgen de kans om op een onbezorgde manier via SmedenTotaal aan het werk te gaan.

SmedenTotaal is meer dan alleen een website. Op regelmatige basis worden via de site evenementen en activiteiten georganiseerd. Hiermee hopen wij smeden de mogelijkheid te bieden elkaar te onmoeten en op die manier het maken van nieuwe contacten en samenwerkings verbanden tussen smeden te stimuleren.

Meld uzelf snel aan en maak vrij gebruik van alles wat SmedenTotaal te bieden heeft. Na aanmelding kunt u deelnemen aan de gesprekken op het forum, maar ook de agenda, chat en alle andere faciliteiten staan dan tot uw beschikking.

Veel plezier op SmedenTotaal!