De volgende recensies komen van mensen die onze cursus smeden genoten hebben.

 

De eerste keer smeden bij Peer Meerding van SmedenTotaal in Zutphen, komende uit Groningen. Drie intensieve dagen beleefd, maar wat een voldoening! Heerlijk om  het resultaat van je eigen inzet tastbaar terug te krijgen in je eigen stuk smeedwerk. Veel technieken en vaardigheden worden je op een humoristische en constructieve manier aangeleerd. Een echte vakman, zowel in uitleg- en smeedvaardigheden scoort hij bij mij een dikke 10. Daarnaast is de groepsdynamiek echt magnifiek; allemaal gezellige lui en een hoop loltrappen op de momenten dat het kan. Ik kan het ieder met interesse voor smeden aanraden hier eens deel te nemen, wat een belevenis!

Frans Mertens

 

Ik heb voor de eerste keer een smeedcursus gevolgd via smedentotaal. Het waren die heel vermoeiende dagen, maar ik heb zeer veel geleerd. Ik heb veel nieuwe technieken geleerd en de  technieken die ik al kende heb ik beter leren toepassen. Peer Meerding is een hele goede smid die zijn vak kent en het zeer goed kan uitleggen. De sfeer in de groep was zeer goed, het waren zeer leuken mensen. Ik zou dit echt  100% aanraden!

Robin Haerens

 

Dit was de eerste keer smeedcursus bij Peer Meerding

Ik heb heel veel geleerd in een korte periode, Peer kan goed duidelijk uitleggen, weet waarover hij het heeft. Het klaslokaal en de leermiddelen waren zeer goed geregeld. Ik kan iedereen aanraden hier een smeedcursus te volgen. Zeer de moeite waard!

Robin van Schaik

 

Ik heb een mooie drie dagen achter de rug. Veel gehamerd en gezweet.

We hadden een leuke groep enthousiaste mensen, en peer kon ons allen goed begeleiden en iedereen passende feedback geven, en aansporen.

De werstukken waren leuk en allemaal goed te doen voor iemand die nog nooit gesmeed heeft.

Alles was dik in orde en erg gezellig en leerzaam. Zeker een aanrader!

Rick de Jong

 

Dit was voor mij de eerste keer smeden en ik heb zeer veel geleerd in een korte tijd geleerd, het tempo ligt op een lekker tempo en als 16 jarige is het makkelijk bij te houden. Het was een zeer gezellige groep en peer heeft ons alles goed uitgelegd en geholpen waar nodig. Zeker een aanrader voor iedereen die wil gaan smeden

Christian van Dort