Een hele goeie dag!
Juistem, mijn naam is Peter, ben 32 en woonachtig in Almere.
Vriendin, kind, geen vrije tijd.
Al een kleine 16 jaar in de horeca, waarvan 7 in het buitenland.
Leermeester op zak en de nodige jongens en meisjes van de nieuwe generatie de basis en puntjes op de i al bij mogen brengen.
Laatste 5 jaar vooral werkzaam met het opstarten van keukens in nieuwe bedrijven.
Ik struin dit forum al een hele tijd met veel plezier af en dacht: fuck it, laat ik het nou maar eens gewoon doen.
Ik ben helemaal klaar met de horeca.
Wil over 10 jaar niet nog 90 uur per week bezig in en om de keuken, mijn passie is er niet meer.
Mijn fascinatie voor smeden daarin tegen is bijzonder hoog.
Nou hoop ik dat er iemand het geduld heeft om mij als enthousiasteling, de basis kunt leren, en wellicht meer.
Ik leer snel, uren maakt niet uit en ik wil.
Mochten jullie denken van, Ja! Kom langs! Of iemand weten die denkt, Ja! Kom langs!
Laat het mij aub weten 🙂
Alvast bedankt voor het lezen van het hele berichtje.
En mochten jullie vragen hebben over de keuken, schiet maar raak 🙂
Met vriendelijke groet,
Peter de Leeuw.