even voorstellen

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #15745
   Rijkaart
   Deelnemer

   Mijn naam is Frank en ik stel me hier maar even voor.

   Ik ben iemand die nogal wat zaken in het dagelijks leven onderneem om mij eigen te maken. Zo heb ik een cursus lassen gevolgd, maar ook autospuiten en een opleiding kurk spuiten. Ik wil graag dingen zelf doen.

   Ik ben begonnen enkele jaren gelden met het maken van wat messen. Inmiddels ben ik er wel achter dat elk type mes zijn toepassing heeft en kan dit ook waarderen. Ik heb al wat messen gemaakt middels stock removal en de resultaten ben ik erg blij mee.

   Een dik jaar geleden heb ik een workshop smeden gevolgd in het kader van een vrijgezellenfeest. Toen al speelde ik met het idee om eens wat aan smeden te doen. en nu is t dan zo ver.

   Ik heb wat spullen aangeschaft zodat ik lekker aan de gang kan. maar zoals gezegd, soms maak ik ook graag wat zelf. Ik heb een gasoven besteld omdat ik dat niet zo zag zitten om zelf te maken. Wel heb ik een HEA balk gekregen (gratis) en aangezien ik dus een beetje kan lassen en ook veel doe met beton dank ik dat ik daar best een gewichtig aambeeld uit kan fabriceren.

   Bijlagen:
   Je moet inloggen om bijgevoegde betanden te bekijken.
  • #15748
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Welkom Frank

   Leuk dat je jouw weg naar dit forum gevonden hebt.
   De messen zijn alvast mooi gelukt. Ik ben benieuwd naar jouw volgende projecten.
   Mocht je vragen hebben of dingen tegenkomen waar je hulp bij kunt gebruiken, dan zou dit wel eens de plek kunnen zijn om te vragen.

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.