Identificeren aambeeld

Weergave van 4 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #15890
   Quinlan
   Deelnemer

   Goedendag allemaal, ik heb dit aambeeld in augustus gevonden en gekocht van een aftredende smid en heb geprobeerd onderzoek te doen naar de maker, jammergenoeg zonder succes, dus ik vraag me af of iemand van jullie misschien iets meer weet over de geschiedenis van dit aambeeld .

   Ik kocht het aambeeld in België, Antwerpen, en het lijkt erg op een UAT-aambeeld, het weegt 145 kg, de hoogte is 30 cm, het is 88,5 cm lang, het is 16 cm breed, het heeft een hardy hole en een pritchel hole die beide 3 cm breed zijn en het heeft het nummer 145 voor het gewicht op de zijkant samen met ‘LG’ waarvan ik denk dat het de maker is.

   Alvast bedankt en vriendelijke groeten Quinlan.

   Bijlagen:
   Je moet inloggen om bijgevoegde betanden te bekijken.
  • #15895
   Deimos
   Deelnemer

   Kan het kloppen dat ik deze op IForgeIron ook voorbij zag komen? Ik heb geen idee waar deze gemaakt is, of door wie. Maar het ziet er wel uit als een beest van een aambeeld

   Resiste et Mords!

  • #15900
   Quinlan
   Deelnemer

   Ja ik heb deze ook op IForgeIron geplaatst voor misschien wat verdere info te krijgen. En het is inderdaad wel een beest van een aambeeld

  • #15908
   Deimos
   Deelnemer

   hoe is hij als de coating er vanaf is? Ik heb mijn aambeeld ook uit België (in nederland vragen ze of de hoofdprijs, of 2x de hoofdprijs) met coating was ze al heel mooi van geluid en had ik een redelijke rebound. Nadat ik haar helemaal blank had geborseld zat ik op een rebound van bijna 90% (24 cm hoog de kogellager laten vallen en ongeveer 22 tot 23 cm rebound)

   Resiste et Mords!

  • #15910
   Quinlan
   Deelnemer

   De rebound test had ik niet gedaan in het begin maar het geluid was wel iets beter, en ja de prijzen van aambeelden hier in België zijn echt laag.

Weergave van 4 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.