Meesterteken verwijderd uit smeedwinkel

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 1 genest reactie
 • Auteur
  Berichten
  • #485
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder
  • #2994
   Opperhoofd
   Sleutelbeheerder

   Helaas, helaas, er zat echt niets anders op dan het meesterteken uit het assortiment te halen.
   Al zolang we het artikel hebben, zijn er de grootste problemen met de leverancier. Beloftes worden niet nagekomen, telefoontjes en mailtjes worden niet beantwoord en ik ben de smoesjes inmiddels ook meer dan zat. Er wordt simpelweg niet geleverd.

   Ik ben op zich een geduldig persoon, vind ik zelf dan, maar mijn probleem is dat ik naar mijn klanten toe ook geen duidelijkheid kan geven. Ik schaam me er voor steeds weer een fatsoenlijk antwoord schuldig te moeten blijven. Dit is slecht voor mijn zaak en slecht voor mijn gevoel.

   Er staan (al een ongelovelijke tijd lang) een aantal bestellingen open. Ik heb hem vandaag aan de lijn gehad en voor de zoveelste keer beloofde hij dat de stempels vrijdag opgestuurd zullen worden. Eerlijk gezegd geloof ik er helemaal niets van maar goed, dat wacht ik dan nog maar heel eventjes af.

   Voor iedereen die al enige tijd een prijsopgaven heeft openstaan zou ik mijn excuses aan willen bieden. Ik kreeg zelf geen antwoord en was dus ook niet in staat om jullie een degelijk antwoord te geven.

   Goed, nu dus hard op zoek naar een nieuwe leverancier. Dus mocht jij een goede graveur kennen die voor een zeer redelijke prijs dergelijke stempels leveren kan, zou ik dit graag van je vernemen. Het is namelijk niet moeilijk om graveurs te vinden maar wel om graveurs te vinden die een fatsoenlijke prijs voor een dergelijke stempel vragen.
   Aan de andere kant; betrouwbaarheid is duidelijk ook een boel waard.

Weergave van 1 genest reactie
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.