nieuwe hobbysmid

Weergave van 6 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #9566
   rogier
   Deelnemer

   dag iedereen,

   ik ben rogier,41 jaar,woon in de buurt van Eindhoven.ik heb voor Vaderdag afgelopen jaar een workshop smeden gekregen als cadeau,het was in Eindhoven(openlucht museum).
   ik was al zeer geïnteresseerd in het smeden misschien dat ze dachten geef hem een workshop dan is ie er klaar mee,niet dus!
   mijn oudste zoon(10) heeft me laatst nog eens gevraagd hoe het zat met mijn smederij(hij wil zelf ook)!nu ben ik er werk van het maken!ik heb verder geen ervaring met smeden,ik ben wel leergierig en hoop hier veel te leren.wat ik wil gaan smeden weet ik nog niet.het zal in het begin toch nog aantobben zijn!
   groeten rogier

  • #9567
   rogier
   Deelnemer

   zit me net bedenken nu ik het bericht lees om me dan meteen hobbysmid te noemen is ook nog al voorbarig!maar ja, het staat er nu!

  • #9568
   Jack
   Deelnemer

   Welkom Rogier,

   Weer eens een Smid of in ieder geval iemand die er in geïnteresseerd is. Welkom op de site en zet alvast 1 juni 2014 in je agenda Hamerslagdag 2014 te Roggel Limburg hier zijn diverse beginnende, hobbymatig en beroeps smeden actief bezig en kun je altijd van leren of iets opsteken.

   Gegroet Jack

  • #9569
   ruud
   Deelnemer

   Hoi Rogier,

   Leuk dat je het smeden wilt oppakken.
   Mooi vak met heel veel mogelijkheden.
   En als je niet voor je broodwinning smeed ben je toch hobbysmid of niet dan?
   Veel smeedplezier toegewenst.
   Ruud

  • #9571
   Wil Bax
   Deelnemer

   Hé Rogier,
   Je kan Jack en mij en nog een slordige 15 andere smeden aan het werk zien op zondag 23-maart in museum De Locht. Breng die kleine manne maar mee. die kijken hun ogen uit.

   Wil

  • #9574
   rogier
   Deelnemer

   nu moet ik ook nog een agenda aanschaffen!maar dan neem ik heel het circus wel mee naar de locht.maar dan komen we zeker kijken!en naar roggel ook maar dat is nogal een tijdje weg.
   groeten rogier.

  • #9576
   prikkebeen
   Deelnemer

   Welkom Rogier. En veel plezier met het smeden!
   Smeedtreffens zijn trouwens niet ieder weekend, dus hou de agenda in de gaten. Voordeel is natuurlijk dat je op tijd data kunt reserveren 🙂

Weergave van 6 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.