Aangemaakte reacties
-
AuteurBerichten
-
Wil BaxDeelnemer
En zo ziet de flyer voor 2015 er uit
Bijlagen:
Je moet inloggen om bijgevoegde betanden te bekijken.Wil BaxDeelnemerHele mooie BBQ Toon,
Maar; veel luchtverplaatsing? Je kan in en uitgaande lucht volop regelen, Toch??
Ik zie in youtube filmpjes dat ze vaak het vlees besproeien met een mix.
Water met whisky en/of kruiden.Wil BaxDeelnemerWe hebben ondertussen al de toezegging van diverse collega’s binnen.
Er is nog plek voor een paar liefhebbers van het vak.
Mocht je dit jaar geen mogelijkheden hebben, Neem gerust contact op.
Aanmelden voor volgend jaar Kan bij mij.
Route beschrijving op http://www.delocht.nlIk zie je daar, Wil Bax
Wil BaxDeelnemerNou Jan Dirk, Ik heb er nog al wat verschillende gebouwd en gebruikt.
Ik ben van plan om nu maar eens de ultieme BBQ te bouwen: Een Oklahoma super smoker.
Maar dan met een stookvak waarop ik kan grillen. Dan kan je je spullen eerst aanbakken en in de rookcilinder of in de schoorsteen verder garen. Dit is wel het echte slow cooking. Hoe meer je erover leest hoe meer het water je in de mond loopt.Wil BaxDeelnemerHé Wickie de Viking,
Kom eens naar wat smeed festijnen. Wij organiseren over het algemeen de eerste van het land. (Wij denken dat we de eerste zijn!!!!) Op 21 maart a.s. in museum De Locht in Melderslo komen zo’n 20+ smeden bij elkaar. Je vindt hier sier en kunst smeden, hoefsmeden maar ook messen smeden. Op diverse niveaus van kunnen, laten ze zien hoe en wat het allemaal inhoud.
Ik hoop je hier te zien. Groeten Wil Bax
Wil BaxDeelnemerHé Leander,
Mooi dat die rest stukken van 20 mm weer mooi op zijn plek zijn gekomen.
Ik bel je om te komen controleren of hij goed is ingebouwd HAHAHA
Wil BaxDeelnemerPas op met een keuken afzuigkap want die dingen hebben maar een uitgang van 100mm of zo.
Boven potten en pannen moet dat ding ook hete lucht afzuigen, hij kan wel wat temperatuur hebben. Hij moet in ieder geval meer afzuigen dan wat jij aan lucht in je vuur blaast. Suc6, WilWil BaxDeelnemerEen best smeed jaar 2015 van Wil en Debbie
Wil BaxDeelnemerHé John
Ik kan alleen ergens zondag in de middag. Ik hoop dat ik er nog wat van mee krijg
Wil
Wil BaxDeelnemerEnorm geslaagde dag. Binnenkort volgen de foto’s
Wil BaxDeelnemerZO aanstaande zondag is het dan zo ver, de smeden dag van museum De Locht komt er aan.
Zelfs de regionale radio besteed er aandacht aan. Ze belde met de vraag of ze me er over mochten intervieuwen. Ik zeg prima vraag maar raak. Is het de bedoeling dat dat live in de show nu zaterdag om 18.10 uur moet gebeuren. Kijken dat ik een beetje uit mijn woorden kom!!Wil BaxDeelnemerMaar Jeffrrey,
230 km? zo groot is heel België toch niet.
Van hier ben ik met 250 km al voorbij Luik.We hebben alle jaren geweldig weer gehad. Het is de goden verzoeken om te denken dat nu dus geen uitzondering gaat zijn. We hebben marktkramen staan waaronder je kan schuilen. (tegen de zon) De overige gebouwen van museum De Locht zijn ook waterdicht.
Wil
Wil BaxDeelnemerHé Renier,
Ik zal zorgen dat je vuurbak gelast is.
Je zal hem nog wel zelf een beetje moeten opschuren en slijpen.
Sorry heeft een tijdje geduurd, maar alles komt goed.Wil
Wil BaxDeelnemerDe smedendag van De Locht komt dichterbij
We hebben naast onze eigen vrijwilligers nog eens een slordige 12 smeden uitgenodigd.
Binnekort zal ik een lijst posten wie er allemaal te vinden zijn die dag.
Als trekpleister binnen het evenement hebben we dit jaar maar liefst 3 middeleeuwse sederijen weten vast te leggen. Ieder jaar vraag men of we ook een paard beslaan?
Dat hebben we voor volgend jaar in het verschiet moet houden. Ter compensatie zal er wel door 3 smeden hoefijzers gemaakt worden!Kortom er is genoeg te zien.
We stellen op om 11.00uur en de demo’s zullen tussen 12 en 1 wel al in volle gang zijn.Groeten, Wil Bax
Wil BaxDeelnemerHé Rogier,
Je kan Jack en mij en nog een slordige 15 andere smeden aan het werk zien op zondag 23-maart in museum De Locht. Breng die kleine manne maar mee. die kijken hun ogen uit.Wil
-
AuteurBerichten